fbpx

Da li želite da saznate više? Pozovite nas: +382 67 075 075

Naši partneri:

Predavanja su odlična, sjajno sam se zabavila i naučila puno zanimljivih stvari!

Anna, 13 godina, Krakov

94%

zadovoljnih korisnika

2700

e-mail poruka od strane zadovoljnih roditelja

3200

pozitivnih utisaka od strane polaznika

Utisci djece

"Besplatna radionica mi se mnogo svidjela, način kako se izvodila, šta smo postigli i naučili. Posebno mi se dopalo što radionice polaznicima otvaraju šira vrata novih grana IT-a sa kojima možda ranije nijesu bili upoznati, ili za koje nijesu bili zainteresovani. Programi koje Coding Giants organizuje su dobra prilika za mlade i zato bih preporučio mojim vršnjacima, ali i mlađima

Ognjen, 17 godina, Crna Gora

"Danas sam naučila kako da napravim igricu na Scratch-u. Mnogo mi se svidjelo, pa čak i više nego informatika u školi. Sve što je bilo ispredavano je bilo lako za razumjeti. Definitivno bih preporučila prijateljima, da i oni vide kako je lijepo programirati.

Nina, 10 godina, Crna Gora

"Zadovoljan sam kursom. Najviše od svega mi se svidjelo kreiranje predmeta koji u sebi imaju programski kod jer ga to čini zamimljivim. Rad sa animacijom je bio odličan.

Almir, 14 godina, Crna Gora

"Volim Minecraft, ali nisam znao što sve možeš da napraviš u njemu. Sve sam naučio na predavanjima. Preporučujem svima ovaj zanimljivi kurs!

Luka, 10 godina, Crna Gora

Utisci roditelja

Naš sin i nakon završenog kursa priča o utiscima i svemu što je naučio. Stalno nešto programira na svom računaru i pokazuje želju da širi svoja znanja. Predavanja u školi Giants kod njega su razvila istinsku strast. Suprug i ja smo veoma zadovoljni. I naš drugi sin želi da proba, tako da ćemo i njega uskoro upisati

Valerija, 39 godina

Naša kćerka je prošle godine pohađala ovaj edukativni i zanimljivi kurs. Toliko su joj se dopala predavanja i sama nastavna materija, da je odlučila da studira računarstvo!

Harold, 44 godine

Ostavila sam svoju kćerku pred monitorom. Vratila sam se nakon sat vremena i nisam mogla vjerovati! Čitav kod je bio napravljen na monitoru! To je prosto nevjerovatno s obzirom da ona ranije nije imala dodira sa programiranjem. Oduševljena je predavanjima i sigurno ćemo nastaviti sa učenjem!

Nina, 41 godina

Moji sin i kćerka su uživali na času. Bilo im je baš zabavno. Posebno su bili srećni kada su napravili svoju prvu igricu.

Alma, 38 godine

Zašto je dragocjeno naučiti programiranje sa Giants?

Strast

Strast

Svoj posao radimo sa strašću koju želimo da podijelimo sa drugima!

Znanje

Znanje

Mi smo profesionalci i iskusni programeri.

Iskustvo

Iskustvo

Posjedujemo pravi pristup i iskustvo u radu sa mladim ljudima!

Podrška

Podrška

Naše metode podržane su od strane iskusnih i stručnih edukatora.